Bingo FAQ

Svar på dina frågor om bingo

Går det att spela gratis bingo?

Det går alldeles utmärkt. På många sidor finns en gratis version. Det är inte så stora penningvinster men kul att fördriva tiden lite. Det finns också många bingo sajter som ger dig gratis pengar om du registrerar dig som en ny spelare. Man har verkligen inte något att förlora, tvärtom, har man tur så kan man ju vinna en slant. Och det utan att ha satsat en enda krona.

Gratis bingobricka

Kan jag spela för bonuspengarna?

Ja det går att spela för de pengar du får i bonus. Men en del sajter har vissa krav för att du ska kunna ta ut någon vinst om du vinner när du spelar med bonuspengarna. Det kan vara att du måste omsätta bonusen ett visst antal gånger eller att du måste sätta in lika mycket av dina egna pengar.

Vad är en Registreringsbonus?

En Registreringsbonus används av bingosajterna för att locka till sig nya spelmedlemmar. Den fungerar på det sättet att när du blir medlem på en bingosajt, får du en bonus i form av pengar på ditt spelkonto.
Bingo är roligt

Vad är en Insättningsbonus?

En Insättningsbonus är något som bingosajterna har för att locka dig att spela. De fungerar så att om bonusen ligger på 100 % och du sätter in 200 kronor på ditt spelkonto, så får du 200 kronor i bonus och har därmed 400 kronor på ditt spelkonto.