Bingo FAQ

Svar på dina frågor om bingo

Vad är ett chattspel?

Ett chattspel är ett spel som pågår i chattrutan på en bingosajt. Det kan pågå medans man väntar på att en omgång ska starta eller under själva bingospelets gång. Många gånger är det bingovärden som hittar på trevliga spel för att höja spänningen för dom spelande. Det kan vara en frågesport eller lyckonummer som ska dras. Det finns väldigt många olika chattspel och kan man inte reglerna så är det bara att fråga i chatten. Där finns ofta många trevliga och vänliga själar som kan hjälpa.

Spelmaskiner är vanliga som chattspel

Går det att chatta med andra spelare samtidigt som ett spel pågår?

Javisst kan man det om man vill. Det som är smidigt med online bingo är att man kan ställa in så att dina nummer markeras automatiskt varje gång ett nummer dras. Det gör du under inställningar. Det kan vara speciellt bra om du har fler brickor än en att hålla reda på. Det är just chatten som gör att många väljer att spela online, det är väldigt socialt.

Kan jag spela något annat än just bingo när jag är inne på en bingosajt?

Den bingosajten du väljer att spela bingo på har ofta andra spel man kan spela på. Det kan vara spelautomater av alla slag och varför inte pröva lyckan i en bingopaus. Det är ett par minuter mellan varje spel och du kan spela vad du vill. Eller efter en avslutad bingorunda kan du hoppa över till roulette eller varför inte black jack. Det är samma konto så du kan surfa runt på sajten och spela som du vill för dina pengar.

Varför ska man spela Bingo online?

Det är roligt att spela bingo på nätet! Det kan vara både en avkopplande sysselsättning samtidigt som du har kul och kan tjäna lite pengar. Du kan spela hemifrån och när på dygnet du vill, du kan chatta och spela med människor från hela världen.