Bingo FAQ

Svar på dina frågor om bingo

Hur betalas vinsten ut i bingo online?

När du registrerar ett konto så uppger du i dom flesta fall ett kontonummer till ett kreditkort. Ditt kreditkort är kopplat till ditt bankkonto. När du vinner så kan du begära en utbetalning från sajten du spelar på och då förs pengarna över till ditt bankkonto automatiskt. Hur lång tid det tar kan variera lite från samma dag till ett par dagar. Ibland ber en sajt om att du ska verifiera att du är du. Detta är för din egen säkerhet. Du får klara instruktioner om vad du ska göra om det skulle bli aktuellt. Låt oss leka med tanken att du drar hem en jackpot, då kan det hända att du får en telefon. Vem vill inte bli gratulerad om det skulle hända.

Bingomarker

Hur snabbt går det att få sin vinst utbetald?

Detta beror på vilken metod du väljer för dina uttag från spelkontot. Normalt sett får du din vinst utbetald genom samma metod som du satte in pengar på spelkontot. Och det kan ta ca tre bankdagar beroende på.

Vad är en Registreringsbonus?

En Registreringsbonus används av bingosajterna för att locka till sig nya spelmedlemmar. Den fungerar på det sättet att när du blir medlem på en bingosajt, får du en bonus i form av pengar på ditt spelkonto.
Bingo är roligt