Bingo FAQ

Svar på dina frågor om bingo

Hur mycket pengar går det att vinna på bingo online?

Det som lockar många spelare att spela bingo online är pengarna som man kan vinna. Hur mycket beror lite på hur mycket du satsar. Men vinster på flera tusen kronor och riktigt höga vinster på flera hundra tusen är vanligt. Den riktigt stora bingo jackpotten är det nog många som drömmer om. Mer info om jackpotten hittar man på dom olika sajterna när man loggar på.

Den största vinsten man registrerat i Europa är en vinst på lite mer än två miljoner kronor. Den vanns av en kvinna i Storbritannien.

Måste jag betala skatt på det jag vinner?

Bingobricka och duttpenna

Nej, skulle du ha turen att vinna på bingo och förhoppningsvis så är det en bra slant. Då slipper du att betala skatt. Samma sak gäller faktiskt i hela EU och det blev avskaffat i 1995. Spelar du i ett land som inte tillhör EU kan det vara bra att undersöka vilka regler som gäller vid vinst.

Hur betalas vinsten ut i bingo online?

När du registrerar ett konto så uppger du i dom flesta fall ett kontonummer till ett kreditkort. Ditt kreditkort är kopplat till ditt bankkonto. När du vinner så kan du begära en utbetalning från sajten du spelar på och då förs pengarna över till ditt bankkonto automatiskt. Hur lång tid det tar kan variera lite från samma dag till ett par dagar. Ibland ber en sajt om att du ska verifiera att du är du. Detta är för din egen säkerhet. Du får klara instruktioner om vad du ska göra om det skulle bli aktuellt. Låt oss leka med tanken att du drar hem en jackpot, då kan det hända att du får en telefon. Vem vill inte bli gratulerad om det skulle hända.

Bingomarker

Hur snabbt går det att få sin vinst utbetald?

Detta beror på vilken metod du väljer för dina uttag från spelkontot. Normalt sett får du din vinst utbetald genom samma metod som du satte in pengar på spelkontot. Och det kan ta ca tre bankdagar beroende på.